Berenkoud was het van morgen


Ijskoud en mistig  toen ik vanmorgen naar ziekenhuis stapte.

Ik moest vanmorgen in alle vroegte naar het ziekenhuis voor een echografie.Zelf kan ik momenteel geen auto rijden.Met de bus ging ook niet ,de bussen zaten eivol en ik zou me niet kunnen vasthouden en was bang dat de scholieren tegen mijn schouder zouden duwen.Vond ook niemand  die me  brengen kon. Ben dus die vijf kilolmeter heen en 5 km terug maar te voet gegaan Het was nog een beetje donker om 7u30 en moest ook voorzichtig zijn want nu vallen zou, te gevaarlijk zijn. Ben  terug thuis geraakt om 10u30 en heb onderweg  enkele sfeerfotootjes gemaakt met een piepklein toestelletje want met de reflex  is nu onmogelijk wegens het gewicht.

Onderzoek na echografie toonde zware kwetsuren aan.Pees van schouder naar arm is volledig afgescheurd.Volgende week kan ik eerst terecht bij schouderspecialist.


Ijsbloemen op een raam onderweg

40 gedachten over “Berenkoud was het van morgen

 1. mogge Marylou
  als het geen nare reden was , was dit een leuke wandeling
  ja de winter heeft zich gemeld , ben benieuwd hoe lang die het volhoud
  ondanks de zere arm , blijf ik het zeggen
  geniet de dag

  Geliked door 1 persoon

  1. Ik ben heel voorzichtig en zit nu in een draagverband .Nu is het weer wachten op bezoek aan specialist eind volgende week..De wachttijden zijn lang en daar is niets aan te doen.huisdokter kon geen vroegere afspraak vastleggen

   Geliked door 1 persoon

  1. De taxi zou dan heel de stad door moeten om me te komen halen en weer heel de stad door om naar ziekenhuis te brengen en over overweg die meer toe dan open is.Wou niet het risico lopen om afspraak te missen want dan is je beurt voorbij en moet je een zware boete betalen.Ik speel liever op veilig in zo’n situatie .

   Geliked door 1 persoon

 2. Hoi Marylou
  Ik zit ook met een serieus schouder probleem, heb er al maanden last van Ik heb die echo en de specialist al achter de rug en ben nu naar de kinesist aan ’t gaan
  Overdag gaat het wel maar vooral snachts veel pijn.
  Auto rijden gaat wel.
  Had ik dichterbij gewoond had ik je zeker naar het ziekenhuis vervoerd.
  Hopelijk gaat het de goede kant uit en heb je snel beterschap.
  Groetjes Marcel

  Geliked door 1 persoon

  1. Bedankt Marcel ,Ben gewoon om mijn plan te moeten trekken.Ik geraak er wel door als ik nu wat minder pijn zou hebben,zou ik me al heel wat beter voelen.Want kan ook niet slapen door de pijn.

   Like

 3. Hé jakkes Marylou!!! Een afgescheurde pees is echt niet fijn zeg!! Zo jammer dat je dan eerst nog weer een week moet wachten alvorens bij de specialist terecht te kunnen 😦 Ik kan je hierbij alleen maar veel sterkte wensen.

  Je fotootjes onderweg gemaakt met een klein toestelletje zijn toch ook weer hele mooie plaatjes geworden. Echt winters 🙂

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.