Konijn op mijn pad

Bij een wandeling in de Maasduinen ondekte ik plots een konijn  dat aan het eten was op een groen plekje

Ik heb niet altijd stil gezeten maar heb korte wandelingen van 5 à 6 km gedaan samen met mijn dochter want die wilde niet dat ik alleen zou wandelen met die schouder en arm blessuren.Natuurlijk wel erg voorzichtig geweest

 

 

34 gedachten over “Konijn op mijn pad

  1. Of je nu binnen pijn hebt of buiten,Een wandeling verzet de zinnen.Ik heb gisteren voor het eerst sinds 17 januari een nacht kunnen slapen want ik stond op het punt er onder door te gaan. De allergie op de medicatie is ook aan het beteren. De onderbenen zien er nog verschrikkelijk uit maar de jeuk is voor 70 procent weg. Volgende week naar de huidspecialist om te proberen te ontdekken op welke medicatie ik zo fel heb gereageerd.Zo’n onozel voorval metoninschatbare gevolgen.Nochtans heb ik buiten penniciline nooit huidreacties op wat dan ook.

   Like

   1. Ach Marylou toch. Wat vervelend. Met slaaptekort moet je heel erg opletten. Vorig jaar kreeg ik ook nare verschijnselen na weken slaaptekort. Ik kon gewoon niet meer dan 3-4 uren per nacht slapen. Die huiduitslag is ook vreemd. Mijn echtgenoot had het ooit en is er nog gevoelig aan. Hij moet iedere dag antihistamine nemen omdat hij zo zwaar allergisch reageert op iets onbekend. Alles werd getest… Soms is het zoeken naar een speld in een hooiberg. Hij draag ook altijd een injectie bij hem. Niet zonder reden. Ik bespaar je de details van wat hij heeft meegemaakt na een zwaar allergische reactie. Hij heeft geluk gehad. Het is opletten met zo’n zware allergieën. Verzorg je goed. Hopelijk kunnen ze bij jou wel vinden waar je zo verkeerd op reageert.

    Geliked door 1 persoon

  1. Alleen ga ik nog niet op stap want dat is echt te gevaarlijk.Na 28 feruari bekijk jk het wel, want kampeerseizoen komt dichter en dichter en zou graag van de pijn verlost zijn. Gelukkig heb ik een wandel-en kampeermaatje en zou ik misschien toch meekunnen op 20 maart.

   Like

   1. je kent jezelf het beste
    ik geloof niet dat je snel overmoedig bent
    dus als het kan , dan is het zo , en kan je gaan genieten
    en hopelijk zonder pijn

    Geliked door 1 persoon

  1. Ja afstanden die een mens kan doen hangen van zoveel factoren af .Met mijn benen is er gelukkig niets maar de pijn met die schouder dat is wat anders.Nu ik terug thuis ben en voor mezelf moet zorgen,moet ik extra voorzichtig zijn. Na meer onderzoeken zal ik op 28 februari horen wat er nog mogelijk is op mijn leeftijd want voor de dokter ben ik een oude taart.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.