Nieuws uit mijn tuin

Het gaat snel in mijn tuin , hij verandert nu voortdurend.

Met de zonnige dagen die er al geweest zijn, staat mijn rustplekje al klaar

Een deel tulpen is al uitgebloemd maar daar ik tulpenbollen met tussentijd heb gepland ,verschijnen er na de uitgebloeide exemplaren weer nieuwe bloemen.
In de groententuin is de snijsla klaar om te oogsten

De gekweekte tuinanemonen staan lekker in de zon en vallen erg op met hun grote bloemen

45 gedachten over “Nieuws uit mijn tuin

 1. Je cammelia steekt schitterend af tegen de tulpen en ook je tuinanemonen doen het goed, ik hou hier geen anemoon over die verdwijnen als sneeuw voor de zon.
  Wat een strak grasveld heb jij, mooie tuin
  foto’s die tulpen in bakken zijn ook een goed idee.

  Groetjes Erica

  Geliked door 1 persoon

  1. Sorry dat grasveld is kunstgras. Het is gelegen naast mijn keuken.Het is ook de plek waar in de zomer mijn plastieken broebelbad staat..Om het bad te beschermen tegen mogelijke scherpe zaken, heb ik op de stenen kunstgras gelegd dat is warm aan de voeten en vraagt geen onderhoud. Alles is echt in de tuin maar dit grasveldje is nep.

   Like

  1. Bij zonnig weer is het er een klein paradijsje.Heb ook een uittrekbaar scherm laten plaatsen zodat als er veel wind is., het smalle gedeelte naast te keuken kan afgeschermd worden van de grote tuin achterin

   Like

  1. Ja alles wat ik plant of zaai doet het meestalgoed,.Op de vraag”hoe doe je dat? “zeg ik tegen vrienden.Ik praat met mijn planten en observeer ze, dan zie je gauw of ze honger , dorst hebben,of ziek zijn en grijp ik in.Maar de hoofdrede is dat wat je met liefde doet,doe je goed.

   Geliked door 1 persoon

  1. Dat klopt Jan en het is ook erg koud .Ze verwachten hier serieuze nachtvorst vannacht.Heel erg want hier zijn heel wat boomgaarden in mijn omgeving en de fruitboeren houden hun hart vast voor schade aan de bloesems

   Geliked door 1 persoon

 2. Zoals altijd een mooi logje met kleurrijke bloemen. en ook al groenten.. Hier ben ik pas gestart met de hulp van de kleinzoon. Ach het is nog koud en alles zal wel wat later zijn. Tulpen heb ik in het najaar niet kunnen planten maar de oudere bollen die achter zijn gebleven zijn hier en daar toch nog verschenen. Om me te troosten wellicht 🙂
  Dank je wel voor je lieve steunwoorden !!

  Like

 3. é primavera ,la natura si risveglia dal letargo invernale ,i fiori sbocciano in un tripudio di colori ,è fantastico .Belle foto .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.