Op wandel in een groene schatkamer


Veel te koud en tussen hagelvlagen door ontdekte ik een groene schatkamer van het Provinciaal domein Vrieselhof in Ranst.Ik kom er in alle seizoenen en telkens is het er weer anders.Liep door de erg oude beukendreven,langs de vijver,luisterde naar de vogels en genoot van de kleurenpracht van de bloeiend azalea’s op een  eilandje en keek naar een specht hoog in een dode boom.

28 gedachten over “Op wandel in een groene schatkamer

   1. ja wandelen is zeer goed voor de gezondheid
    en als het helpt om de suikerspiegel op orde te houden is het nog beter
    en het is ook een fijne hobby

    Geliked door 1 persoon

 1. Een groene schatkamer, wat mooi gezegd. Knap dat je er toch door gaat met dit weer. Vandaag hoop ik toch ook te wandelen. Het is me te benauwend om zo steeds binnen te zitten en de mooie groene natuur nu te missen.

  Geliked door 1 persoon

  1. Het is zo’n groot ,groen domein dat als je de buitenste wandelingen doet je weinig mensen op je pad ziet.Het kasteel wordt nu gebruikt als docmentatiecentrum,de trouwzal van de gemeente is er ook in gevestigd en af en toe zijn er tentoonstellingen te bezoeken.De orangerie aan de zijkant van get domein is nu ingericht als taverne.

   Geliked door 1 persoon

  1. SPijtig genoeg zat hij ver weg en te hoog en met de hevige kleuren van het jong gebladerde met doorspijpeling van de zon kon ik hem niet genoeg scherp stellen maar was al blij dat,ik hem gespot had

   Geliked door 1 persoon

  1. Vroeger stonden er in mijn omgeving veel kastelen want rijke adelijke families uit het Antwerpse hadden in de kempen buitenverblijven waar wilde feestjes gegeven werden.Ze werden toe hof van Playsantiën genoemdl

   Geliked door 1 persoon

 2. De tekst “groene schatkamer” is echt heel mooi gekozen want het lijkt er ook echt op :D. Heerlijke foto’s ondanks dat dit tussend e hagelbuien door moest.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.