Verkoeling gezocht

Zoek je verkoeling dan kan je in de Antwerpse zoo afkoeling gaan zoeken bij de pinguïns in Vriesland Daar bevinden zich de koningspinguïns, macaroni-pinguïns en enkele paren ezelspinguïns die voorkomen in de koude van AntarticaDe dieren worden bij voorkeur bij de ouders gelaten zodat ze ze zelf kunnen grootbrengen. Zij leven tussen sneeuw en ijsZe hebben dus ook geen last van onze hittegolf

In de Antwerpse Zoo  zitten ook wel afrikaanse pinguïns in een open verblijf,Info Zoo Antwerpen.

22 gedachten over “Verkoeling gezocht

  1. Macaroni pinguin moest ik opzoeken. De naam komt via een ingewikkeld verhaal over rijke Britten die een wereldreis maakten en de Italiaanse mode oppikten zodat ze spottend macaroni genoemd werden en de kuif van de pinguin doet daar dan weer aan denken. Ik verzin ook wel eens wat, maar zo complex als dit toch niet zo heel vaak. 🙂 Vriesland vind ik wel leuk gevonden!

    Geliked door 2 people

    1. Moet je zeker eens doen.Er is zoveel veranderd dat je het zeker niet meer zal herkennen.Er is een vlinderhall,een nieuwe savanne waar je door kan lopen nieuwe reuzevogelkooi waar je in kan en waar de vogels vrij kunnen rondvliegen,tropisch aquarium,Vriesland,nieuw groot open apen gebouw boven en onder de grond en nog veel meer en een prachtige wandelpromenade dat je omhoog leidt met heerlijk zicht op de Zoo van bovenaf en ook de leeuwen zitten nu in een heel groot gebied omboord door water..De zoo is bijna volledig gerestaureerd.

      Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.