Herfstblues en een palet van kleuren

 

Op wandel in het Rivierenhof met zijn vele bruggetjes en watervogels,paddenstoelen en hier en daar nog een bloem die niet opgeeft en blijft bloeien.

 

Het was heerlijk weer en dan ga ik naar buiten.Trek de natuur in om te genieten van de apotheose van ontploffende herfskleuren  en om mijn herfstblues te verget.en

Ik voel de herfstblues al dagen en melancholie sluipt op kousenvoetjes binnen..Ik heb een muziekdoosje in mijn hoofd dat steeds dezelfde song afspeelt “L’été Indien” Een prachtige zwaan drijft naast me mee op de golven van de muziek.

Ik zie een roos die blijft bloeien en tegen beter weten in toch niet opgeeft ik vind er een stukje van mezelf in terug..Ook last van herfstblues ,ga naar buiten.Het helpt!

Willen jullie verder met me op wandel dan zie je hier morgen het vervolg in  de hele foto-reportage.

28 gedachten over “Herfstblues en een palet van kleuren

 1. Ben ook al de hele week buiten geweest in de natuur. Het doet zo goed. Zeker voor de moraal. Helaas mijn slaapproblemen blijft en is deze dagen weer erg aanwezig… mocht de natuur daar iets kunnen aan doen, ik was de gelukkigste mens.

  Geliked door 2 people

  1. Ik probeer onderweg alle kleuren te vangen in mijn lens en de ganzen en watervogels ruimte te geven , de paddenstoelen niet te vertrappen en af en toe de wind door mijn haren te laten wapperen als ik mee neerzet op een bankje

   Geliked door 1 persoon

 2. Niet veel kunnen buitengaan wegens verbouwingswerken… Nu zijn de werken bijna klaar en het regenseizoen is terug begonnen… Maar kom, we treuren niet, “het kan niet alle dagen kermis zijn” zeggen ze dan bij ons 😎 Ik kijk al uit naar de vries dagen, dan is het ook heerlijk buiten en zeker voor fotografie is dat ideaal weer 🙂

  Geliked door 1 persoon

 3. Wauw!!!!! Vooral die tweede foto vind ik schitterend. Prachtige herfstkleuren en dit is dan ook echt zo mooi! De kleuren komen hier nu een beetje op gang en het blijft een prachtig gezicht.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.